ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η VST GROUP έχει καθιερωθεί ως ένας καταξιωμένος Όμιλος που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών του

Caption
Image Caption

Καλωσορίσατε στον Όμιλο Επιχειρήσεων VST GROUP που ειδικεύεται στον τομέα των ακινήτων και στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας ιδιωτών και επιχειρήσεων.
Δουλεύοντας ολιστικά για την παροχή όλων των υπηρεσιών που σχετίζονται με το real estate, δεσμευόμαστε στις 3 αξίες που αντιπροσωπεύουν τον Όμιλο μας.

«Χαρακτηριστικά εταιρικής κουλτούρας όπως ο σεβασμός, η δικαιοσύνη,
 η συναδελφικότητα και η συνέπεια είναι έννοιες υπαρκτές, αναγκαίες και όχι απλώς ένα ευχολόγιο» Great Place to Work® Hellas

Υπηρεσίες

01 / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η κατασκευαστική εταιρεία MORFI διαθέτει αξιόλογες υποδομές και εξοπλισμό, με στόχο πάντα τον εκσυγχρονισμό και την εφαρμογή των πιο σύγχρονων μεθόδων κατασκευής. Με βάση την πολύχρονη εμπειρία της και παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον κατασκευαστικό  κλάδο, η MORFI χαράζει με υπευθυνότητα τη δική της ανοδική πορεία στον τεχνικό κόσμο της Β. Ελλάδας.

Υπηρεσίες

02 / ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η CHERRY INVESTMENTS SA, το νεότερο εταιρικό μέλος του Ομίλου VST GROUP, αναζητά και εντοπίζει κτίρια ή οικόπεδα προς αγορά και -μέσω της κατασκευής ή της ανακατασκευής τους- δημιουργεί σύγχρονα βιοκλιματικά κτίρια σε αστικές περιοχές υψηλής εμπορικότητας που εξασφαλίζουν υψηλές επενδυτικές αποδόσεις.

Υπηρεσίες

03 / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η διαχείριση ακίνητης περιουσίας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της VST GROUP. Μέσω της θυγατρικής της εταιρείας P2P, προσφέρονται
ολοκληρωμένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής ενοικίων, της συντήρησης και επισκευής ακινήτων, της επικοινωνίας με τους ενοικιαστές και της διαχείρισης των οικονομικών θεμάτων που αφορούν κάθε ακίνητο.

Υπηρεσίες

04 / ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ - ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

Ως το κορυφαίο γραφείο της Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του δικτύου της Bee Real Estate στο οποίο ανήκει και σε συνεργασία με μηχανικούς, συμβολαιογράφους αλλά και δικηγόρους, έχει ως στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της με αξιοπρέπεια και ακεραιότητα. Ιt’s time to Bee Executive!!

Υπηρεσίες

05 / ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Μέρος των υπηρεσιών που προσφέρονται από τη μεσιτική εταιρεία BEE EXECUTIVE αφορά την διαδικασία αξιολόγησης και εκτίμησης ακινήτων. Με τη χρήση επαγγελματικών μεθόδων και τεχνολογικών εργαλείων, η εταιρεία αναλύει τις τάσεις της  αγοράς και παρέχει στην συνέχεια ακριβείς εκτιμήσεις για την αξία τους.

Υπηρεσίες

06 / GOLDEN VISA

Η κυβέρνηση της Ελλάδας εισήγαγε μια διαδικασία για την απόκτηση άδειας διαμονής, η οποία θα ανανεώνεται κάθε πέντε (5) χρόνια, για τους ιδιοκτήτες ακινήτων από πολίτες τρίτων χωρών και θα αφορά ακίνητα, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 250.000- 500.000 ευρώ, υιοθετώντας μια φιλική στάση απέναντι σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα.

Υπηρεσίες

ΟΙ ΑΞΙΕΣ

Στον δυναμικό και διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο των ακινήτων, η VST GROUP έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό θεμέλιο εταιρικών αξιών

Οι αξίες αυτές χρησιμεύουν ως πυξίδα, καθοδηγώντας τις δράσεις, τις αποφάσεις και τις αλληλεπιδράσεις του Ομίλου με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, προωθώντας έτσι την εμπιστοσύνη, τη βιωσιμότητα και τη μακροπρόθεσμη επιτυχία του.

  1. ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ Τήρηση των υψηλότερων προτύπων ειλικρίνειας, διαφάνειας και ηθικής συμπεριφοράς σε όλες τις επιχειρηματικές συναλλαγές.
  2. ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών και παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες σε όλους τους τομείς του Real Estate.
  3. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Αγκαλιάζοντας την καινοτομία και μένοντας μπροστά από τις τάσεις της αγοράς για την παροχή πρωτοποριακών λύσεων στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών.
  4. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Προώθηση ενός συνεργατικού εργασιακού περιβάλλοντος που ενθαρρύνει την ομαδική εργασία, την ανταλλαγή γνώσεων και την αμοιβαία υποστήριξη μεταξύ των εργαζομένων.
Caption

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το δυναμικό του ομίλου απαρτίζεται από 30 καταξιωμένους στον τομέα τους συνεργάτες. Μια ομάδα με κοινό όραμα και στόχο, όπου κάθε μέλος διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων και τεχνογνωσίας, επιτρέποντας μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Caption
Image Caption